Telafide Ben de Varım..

"Telafide Bende Varım" programı doğrultusunda öğrencilerin ilgi alanları doğrultusunda beceriler kazandırmak, yeteneklerini sergilemek, özgüven ve sorumluluk duygusunu geliştirmek; evrensel, milli, manevi ve kültürel değerleri yaşatmak ve yaygınlaştırmak ve bu değerleri diğer nesillere aktarmak üzere fiziksel, sosyal, duygusal ve akademik faaliyetler düzenlenecektir. Faaliyetler 5 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır. Bu programlara katılım ücretsiz ve gönüllülük esasına göre olup isteyen öğrenci ve velilerimiz okul müdürlüğümüze başvurabilirler.

18.06.2021 674

TELAFİDE BEN DE VARIM FAALİYET HARİTASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Faaliyetlere katılmak isteyen öğrencilerin velileri Ek-1 Veli İzin Belgeleri ile faaliyetin açıldığı okula başvurularını yapabilirler.
Daha fazla bilgi için Uygulama Esaslarını inceleyiniz.

18-06-2021