ŞİRİN BİLİM DERGİSİ'NİN 4.SAYISI ÇIKTI!!

Dergimizin 4. sayısı, önceki sayılarımız gibi zengin ve ilgi çekici içeriği ile okurlarımızla buluştu. Bu sayıda, öğrenci ve öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlanan birbirinden değerli proje çalışmaları, deneyler, ders içi etkinlikler ve pek çok bilimsel çalışma yer almaktadır.

Özellikle 7. sınıf fen müfredatına uyumlu bir biçimde tasarlanan dergimiz, öğrencilerin fen bilimleri konularını daha yakından keşfetmelerini sağlamayı amaçlamaktadır. Her  sayımızda olduğu gibi, bu sayıda da emek veren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Dergimizi takip eden ve destekleyen herkesi, bilimle dolu bu yolculuğumuza davet ediyoruz. İlerleyen sayılarda da sizlere ilgi çekici içerikler sunmayı ve bilim dünyasındaki yenilikleri paylaşmayı sürdüreceğiz. Keyifli  okumalar dileriz.

Dergimizin hazırlanmasında emeği geçen başta Fen Bilimleri öğretmenimiz Esma CERENCİ SEYHAN olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

20.12.2023 269

Alttaki linkten dergimizi indirip okuyabilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/34/06/762631/dosyalar/2023_12/20125128_sirinbilim4.sayi.pdf

Alttaki linkten dergiyi indirmeden okuyabilirsiniz.

20-12-2023