Okulumuz Yerel Basında

Kuruculuğunu fen Bilimleri Öğretmenimiz Esma Cerenci Seyhan'ın yaptığı Bilimin Sanat Hali-Scienceart eTwinning Projesinin final sergisi, proje ismine yakışır bir şekilde okulumuzda yapıldı. Erzurum, Batman, Eskişehir, İzmir, İstanbul, Muğla, Hatay, Adana'dan okullar ile birlikte yürütülen projemizde  öğrenciler, yeteneklerini sergilediler yeni ilgi alanları elde ettiler. Yapılan her etkinliğin ders kazanımları ile ilgili olduğu bu projede öğrenciler resim, müzik, tiyatro, sürdürülebilirlik, geri dönüşüm gibi pek çok alanda çalışmalar yaptı.

Başta Esme Cerenci SEYHAN olmak üzere projede görev alan öğrencilerimize, katılım sağlayan öğretmenlerimize, destekleri için okul idaremize teşekkür ederiz.

Projemiz yerel basının da dikkatini çekti. Aşağıdaki linklerden okulumuzla ilgili haberlere ulaşabilirsiniz.

07.05.2022 654

meb_iys_dosyalar/34/06/762631/dosyalar/2022_05/07125947_8-RENKLI.pdf