Sıkça Sorulan Sorular

Proje okulu olan okulumuza tüm öğrenciler sınavla alınmaktadır. 5. Sınıf için alım sınavı duyurusu Nisan - Mayıs aylarında yapılacaktır. Okul sitemizi takip ediniz.

Proje okulu olduğumuz için ortaokul sınıflarımıza yeni kayıt ve nakil işlemleri sınavla yapılmaktadır.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirleyeceği şekilde yapılacak sınavın klavuzu tahminen Nisan ayında okul web sitemizden yayınlanacaktır. Başvuru tarihleri, şartlar, kontenjan, sınav tarihi gibi ayrıntılar bu klavuzda yer alacaktır.

Duyurular sayfamızı takip ediniz.

Sınavdan aldıkları puana göre yüksek puandan başlanarak sıralan öğrenciler klavuzda ilan edilen asil kayıt döneminde,asil kayıt kontenjanına girebildikleri takdirde kayıt hakkı kazanır. Asil kayıt döneminde kayıt yaptırmayan öğrenciler haklarını kaybeder.

Asil kayıt döneminde kayıt yaptırmayan öğrencilerden açık kalan kontenjan için sırayla yedek kayıt sırasındaki öğrencilere kayıt hakkı verilir.

Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce derslerinden soru sorulmaktadır.